top of page

Tekstschrijver

Liever teksten laten schrijven door een effectieve tekstschrijver? Eline Janssen gaat pas een tekst schrijven als zij alles weet over de context van de opdracht. Waarvan wil jouw organisatie het publiek precies overtuigen? Worden er andere communicatiemiddelen ingezet om dit doel te bereiken? Hoe is het publiek samengesteld en hoe ga jij in de communicatie om met eventuele verschillen binnen dit publiek? Zo begint zij bij de basis: een goede tekst sluit namelijk aan op wat jouw lezers al weten, op wat zij willen weten en op wat hun belangen zijn. En natuurlijk op jouw doel. Dat maakt jouw tekst helder, beknopt en bovenal krachtig.
 

Wat de lezer
wil weten

Teksten waar Eline als tekstschrijver aan (mee)werkt:

Eline werkt graag met je mee aan de volgende teksten:
 

  • heldere webteksten

  • wervende mailings

  • aantrekkelijke flyers

  • effectieve persberichten

  • prikkelende jaarverslagen


Behalve dat je Eline je teksten kunt laten schrijven, kan zij ook een rol spelen in het overleg met de vormgever van de tekst. Door deze samenwerking sluiten de vorm en de inhoud van jouw tekst naadloos op elkaar aan. Het effect is een tekst die de aandacht trekt, boeit en tot actie aanzet.

Vooraf ontvang je een heldere offerte met een plan van aanpak. In dat plan van aanpak is voldoende ruimte voor terugkoppeling. Zo laat je je teksten schrijven door een tekstschrijver en behoud je de regie over het eindproduct.

Eline als tekstschrijver voor je webteksten

Het internet vloeit over van informatie en je lezers hebben weinig tijd. Bij webteksten is daarom cruciaal dat ze begrijpelijk, bondig en pakkend zijn. Wanneer je Eline teksten voor je website laat schrijven, hebben jouw teksten een logische opbouw en een heldere, aansprekende schrijfstijl. Het resultaat: een heldere webtekst waarmee je lezers trekt en behoudt.

Een creatieve tekstschrijver voor originele teksten

Sommige teksten vragen van tekstschrijvers net dat beetje extra. Dat beetje extra waarmee de tekst direct de aandacht trekt en zich onderscheidt van andere teksten. Dat effect komt niet met een standaard stappenplan, maar vraagt om een originele en flexibele aanpak. En dus om een creatieve tekstschrijver die daarin - met plezier - meebeweegt. Eline gaat graag de uitdaging aan om op originele wijze met jouw teksten de interesse van je publiek aan te wakkeren en te versterken.

 

Een tekstschrijver met een commerciële insteek

Hoe spoort je tekst de lezer aan om in actie te komen? Een heldere en originele tekst is nog niet meteen een wervende tekst. Daarom heeft Eline bewust ook een commerciële insteek als tekstschrijver. Ze kruipt in de huid van jouw doelgroep en zorgt ervoor dat je teksten nauw aansluiten op wat jouw lezers willen en nodig hebben. Zo zijn jouw teksten kort, krachtig en bovenal effectief.

Elines schrijftrainingen en coachings

Geen tekstschrijver inzetten, maar zelf heldere teksten leren schrijven? Eline biedt je verschillende interactieve en praktische schrijftrainingen. Kies voor een algemene training of een doelgroepgerichte training. Deze laatste is bijvoorbeeld geschikt als je als adviseur of beleidsmaker, als financial of in de ggz werkt. Liever een-op-eenbegeleiding? Met Elines schrijfcoaching werk je in minder tijd gericht aan het verbeteren van je eigen schrijfvaardigheid.

 

bottom of page